Akarunk beszélni róla!!! A Tokaji hegyek alatt!!! Hegyalja feszt beszámoló!! 0.nap!!! “Teksé”-k parancsolni!! :))

Mindent elfelejtettünk a fesztivál kezdetével, ami a megelőző napokban hideg zuhanyként ért minket. A kemping közművesitése felgörbítette leszottyadó szánk. Új-és még több zuhanyzó, wc..stb Most már nem panaszkodhatunk higiénia szempontjából, csak abban reménykedünk, hogy a férfi zuhanyzóban idővel megjelenik a meleg viz…
A napunk a Supernem koncerttel startolt, miután magunkhoz tértünk a kánikulában. A srácok természetesen most jól hozták azt a punkos házibulis hangulatot, amit megszoktunk tőlük. A közönség tombolt, a pultban egyre csak fogyott a sör, a háznak pedig ki lett rúgva az oldala már kora délután. Az új albumról kedvenc trekk-ünk zárta a sort a Tudományos fantasztikus pop. Nem is lehetett volna számomra jobb start 🙂


Aztán a nagyszínpadnál süppedtünk egy picit a Magna Cum Laude társaságában. A váltás pont jól sikerült. Kicsit lenyugodtunk a kezdeti nagy pörgés után. A párban érkezők ölelkeztek és a friss fesztiválkapcsolatok is magukévá tehettek egy kis romantikát. Privát kitérőként megjegyzem -bár lehet senkit nem érdekel-, hogy párommal én is kicsit összeölelkeztem. Azért volt pálinkadal is! 🙂 Gyorsan a koncert után mintát vettünk a Rézangyal sátorban és rohantunk is Fish!-re.


Krisztiánék az előző évben is szétborították a Malátabár falait, de a Fish! olyan, mint az Unikum, ahogy Dr. Zwack mondaná “Örök”. Voltak régi szép idők, volt biztonsági őr kopasz frizurájára támaszkodás, sztédzsdájving, meg a legdrágább csak a Kincs. Jön az új album hamarosan, úgyhogy figyeljetek!
A Fish! után fél orát szusszanhatott a fesztiválközönség, miközben az idei Hegyalja egyik legnagyobb -ha nem a legnagyobb- csúcspontjára elkezdett összegyűlni a nép. Bizony a Scooter-re még az is kíváncsi volt, akinek nem kifejezetten a kedvencei közé tartozik, és persze sokan csak emiatt a koncert miatt jöttek. A ’94 óta a csúcson lévő techno-banda valóságos extázisba keritette a tomboló tömeget, a fényekkel, a tűzijátékkal, táncosokkal, és már az is hátborzongató volt, hogy milyen sokan voltunk. A sajtó árokban hallgatva az első számot, úgy felpörgetett minket, hogy végig maradtunk.

A koncert hatása alól csak a Parkway Drive zökkentett ki.A srácok jöttek lábon, busszal és tolókocsival:). Az egyik gitáros még törött lábbal és kerekesszékkel is úgy randalírozott, mint társaik. A buli elkezdődött és a színpad szinte lángolt a metalcore fényeitől. Két éve az A38-ban már láttam őket, de ez egy percre sem halványította el az élményt.

Eközben a Jager bár-ban fáradhatatlanul táncoltak az emberek az új és -a sokszor agyonjátszott- de örökzöld számokra egyaránt. Hamar ránk talált a pirkadat, igy nyugodt szívvel vonultunk vissza aludni, hogy kipihenjük a start-napot, mig ki nem pörköl a nap a sátorból…mert ha már megteheti, ezen a héten mindig meg is teszi.
Holnap WMD, Maszkura, a többi titok még:D

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Puszicsá

Csortos Júlia és Tekse Gábor

.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s