Ki”Purgálódás” a Közveszélyes Munkakerülők-kel!!2011. 01.15 Hiszti Klub. 19:00. Belépő: 500Huf

Hála a gyöngyösi zenekaroknak és kedvelőiknek, immár a harmadik évet nyithatjuk meg a Hangraforgó történetében, ami a mai klubhelyzetben (és az egyre áldatlanabb állapotok között) nem is kevés idő. Reméljük 2011-ben ismét egy izgalmas évet fogunk a magunkénak tudni, és azt is, hogy  idén is lesz lehetőségünk valamicskét előrelépni, ahogy ez tavaly is történt (végre megvolt az első fesztiválos Hangraforgó nap, amiért külön köszönet Mifeszt szervezőinek). Ehhez azonban szükség van melletünk a ti segítségetekre támogatásotokra is, akár zenekarként akár olvasókét, akár koncertlátogatóként, (úgyis mint célközönség vagy akár úgyis mint zenekedvelő. )!! Ezúton  meg is ragadnánk az alkalmat, hogy a Hangraforgó nevében köszönetet mondjunk a 2010-ben nálunk játszott zenekarok bulijaiért, és mindennemű támogatásukért. Ezen kívül köszönjük a Mátra Honvéd Kaszinónak a klubterem biztosítását, én személyesen köszönetet mondanék a szervezőtársaimnak a minden nehézségek elenére is kitartó, lelkes, állhatatos munkájukért, és nem utolsósorban külön köszönet nektek olvasóknak, és a koncertre járó közönségnek a részvételért, az oldalra kattintásokért, a látogatásokért, a terjesztésekért, és minden egyéb bárminemű segítségért. Kívánom, hogy 2011-ben az ilyen lelkes emberek száma csak még inkább gyarapodjon, hogy elmondhassuk magunkról azt, hogy a mi városunk is éppoly masszív, hanem még erősebb bázisa az élőzenének, a koncertező zenekaroknak, mint a hasonló vidéki régiók az országban! Legyen ez az év is a Hangraforgó és a Gyöngyösmasszív éve!!

A január első buliját 2011 nyitányaként két olyan zenekar szolgáltatja, amelynek nevei már nem újak a klubunk történetében . A Purgatórium-ból Purga-ra rövidült nevű csapat már volt évadnyitó szerepben nálunk, ugyanis 2009 szeptemberében a második félév első fellépői szintén ők voltak.  A zenekar már jó pár fesztiválon és klubban bizonyította rátermettségét. Zenéjükben a lendületes punkos elemek vegyülnek vidámabb néhol ska, country és reagge hatásokkal, amelyeknek külön színt adnak olyan hangszerek megszólaltatásai mint a klarinét, valamint a karakteres frontasszony Grizner Henriett színpadi munkája, egyénisége. Dalaik között akadnak saját szerzemények , valamint örökzöld slágerek bolondos  átiratai is  (Hernádi Judit: Sohase Mond, Mari Zsuzsi: Almát eszem..)melyeket saját szájuk íze szerint, egészen egyéni tolmácsolásban adnak át nekünk.

Az est második fellépőjét egy helybéli rockernek sem kell bemutatni. Igen a KMK.-zenekarról van szó, amely immár sokadszorra szórakoztatja nálunk a klasszikus magyar és a külföldi hard rock zene kedvelőit.  Edda , P.Mobil, Guns…, Bon Jovi, Lord, stb..feldolgozásaikkal reméljük most is megdobogtatják azok szívét (és mozgatják lábait), akiknek a 80-évek ezen stílusaiba tartozó zenék meghatározó élményeket jelentenek- jelentettek.

És végül de nem utolsósorban be kell jelentenem egy meglepetés zenekart is, ami ugyan a plakátról lemaradt, de az est közreműködője lesz a két csapat bulija előtt. Boldog Új Évet és jó szórakozást 2011-ben is !!!
Jön: Fly Tox , Fekete Mamba 2011. 02. 19. Szombat

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s