Amikor az árnyak feltételes móddal sztoriznak!!

2010 10. 29-én pénteken újra Hangraforgó bulival előzzük meg a Halloween-i ünnepet. A  Republic nemrég lezajlott gyöngyösi buliján előzenekarként vendégeskedő, lapunkról is ismert Shadowhistory zenekar lemezbemutató koncertje mellet a Feltételes Mód nevű csapat gondoskodik a heti hangraforgászatról!!!

SHADOWHISTORY

2007. Szeptember 12. Nos, ekkor alakult meg egészen pontosan a zenekar, ami akkor még a Homo Labilis névre halgatott. Az első felállásban Zoli, Mase és Csépe volt benne. Egy egy számos fellépésük is volt így. Ezután érkezett a Zenekarba Matyi aki a basszusgitárt irányította. Vokálosnak sok embert kipróbáltunk, De végül Berzsenyi Ivett és Nyilas Nóri maradt. Aztán Decemberben a zenekarból Ivett kilépett, és a nevünk is megváltozott Shadowhistoryra. Innentől 2008 Március 28.-ig meg se álltunk a próbákkal ugyanis ekkor volt az első hivatalos fellépésünk. Ezután szépen sorjában jöttek a koncertek, többek között például a gyöngyösi művházban is játszottunk. Következő évben Nóri és a zenekar útjai elválltak így Fanni maradt énekesnek. A Zenekar 2009 nyarán elkészítette első demolemezét mely az Unsure címet viseli. Ezt egy nagyszabású koncerten mutattuk be, Gyöngyösön a Szpari pályán, ahol a Road előzenekara voltunk. 2009 őszén és 2010ben is már számos fellépésünk akadt. 2010 nyarán a zenekar 4 tagra csökkent immárom 3 gitár + dob felállásban járjuk a színpadokat. 2010 nyarán pedig a fellépések mellet szeretnénk elkészíteni, immár profi körülmények között első lemezünket. Ha tetszik, amit csinálunk, gyere el egy koncertre és halgas meg minket

FELTÉTELES  MÓD

Viszonylag friss vidéki bandaként elsődleges célunk a zenénk minél szélesebb körben való bemutatása, erős színpadi tapasztalat szerzése, és a meglévő dalok csiszolása mellett egy kiforrott nagylemeznyi anyag előállítása. A 2010-es lesz az első “hivatalos” évünk, holott már mindannyian foglalkoztunk amatőr szintű zenekarosdival. Lelkesen, nagy várakozásokkal indulunk a szezonnak; a csapatszellem erős – meglátjuk mit hoz a jövő. Nincsenek nagy szavak – nem árulunk álmokat – szeretünk zenélni, ezt osztjuk meg Veled!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s