Carana Padma újra, egy Manson áldozattal és egy kiábrándult időszakkal a a szombati éjben!!!! 2010.03.20.19:00

 Nos, még alig ment ki az izomláz a headbangelők nyakából az Idoru, a Zyon és a Dolor mútheti energiabombáitól, máris itt az újabb 3-as, ami  garatáltan nem hagyja pihenni a durva zenék híveit. A Carana Padma igen sűrű vendég mostanában nálunk, mivel röpke negyedév alatt immáron másodszor hirdeti felénk a világbékét :). Ám ezúttal két újabb de igen intenzív és jó modern metalzúzdát sikerült elcsalogatniuk hozzánk a The Sharon Tate és a A Losing Season zenekarok személyében. Nyakakat bekenni izomlazító sportkrémmel, aztán irány a Hiszti Klub szombaton is!!!

 

                                                 The Sharon Tate

 

 A zenekar 2008 nyarán alakult. Zeneileg kezdetben megtalálhatóak voltak benne a metal,deathmetal,jazz és akusztikus és matekosabb elemei. Énekileg a mélyebb, agresszívabb hörgés és a magas sikítozások között fellelhetőek voltak a tiszta vokáltémák is.
Korábban a két gitáros és énekes próbált együttzenélni egy előző zenekarban de végül a folytonos problémák és a fejlődési lehetőségek miatt új felálláson gondolkoztak. Az alap felállás (Zsolesz,Balázs,Bálesz) csatlakozott az ex-Eve Murdered Adam ex-Sky Above Heroes-os Robi és a friss basszusgitáros
Nedves.  Az új banda sokkal életképesebbnek tünt és a sok tanakodás után a Manson banda által legyilkolt szinésznőt, Sharon Tate-et választottuk a banda nevének.
A zenekar 2008 őszén felvette első két számos demoját Saint címmel.Elkezdődtek a koncertezések.2009 tavaszán felvételre került az első normális EP ami az Expations nevet kapta és ezúttal és köszönjük Koncz Matyinak a sok segítséget és fáradozást. Valószínüleg ma már máshogy csinálnánk egy-két számot de nem szerettünk volna semmi effektezést hívei vagyunk a nyersebb hangzásnak.
A studiózás közben basszusgitáros csere történt a zenekarban.Belépett Vöry (ex-Behind Your Fears,ex-Golgoth,ex-Goblin Gore) és ezzel új távlatok nyíltak meg előttünk.Később ez a zenekarban megrekedt az alkotói szellem. A gitárosok más-más irányba szerették volna elvinni a zenekart. Ennek köszönhetően a szeptember 11-i Grindrise Fest után kilépett Mechura Balázs.Az új gitáros szerepében Besenyei Árpi csatlakozott hozzánk és ezzel egy újabb korszak jött el a zenekarban. Az új TST zeneileg kissé sötétebb hangulatú, kihagyva a tiszta énekes részeket és sokat meríteni néhol parasztabb néhol technikásabb zenékből.A 2010 márciusára tervezett első lemez tartalmazni fogja a régebbi számok közül több átdolgozást és 4 teljesen új témát és 2 instrumentális átvezetőt. A zenekar országos turnéra indul az új anyag népszerűsítése céljából és a nyáron egy klippforgatással fejeljük meg a remélhetőleg sikeres koncertezéseket. A turné során olyan zenekarokkal osztjuk meg a színpadot mint a Blind Myself,The Idoru,Embers, Casketgarden,ORTK,Nasmith,Pandoras Dawn(A),The Ministers,Pigs Might Fly stb. Reméljük továbbra is ellátogattok a koncertjeinkre és kíváncsian várjátok az új anyagot.
                                                                                             forrás: nuskull.hu/bandák

                                                    

                                                        A Losing Season

 

A zenekar magját Juhász Zsolt (gitár), Kabai Dániel (gitár) és Nedoluha György (basszusgitár) alapította 2000 körül. A formáció negyedik tagja egy darabig Nagy Dávid (Depresszió) dobos volt , de mivel nem akarta felaprózni magát két zenekara között, hamarosan kilépett. A hármas felállás sokáig megmaradt, dob és ének nélkül születtek és érlelodtek a saját dalok. 2004-ben csatlakozott a zenekarhoz Medve Balázs, a neverLAND énekes-gitárosa. A zenekar ezután vette fel az “a Losing Season” nevet. A zene egyre komplexebb lett, a kezdeti heavy metal vonalat ekkor már sok death, hardcore és prog hatás színesítette. Jópár kudarcba fulladt “találkozás” után 2006 nyarán került a dobos posztra Kovács “Stawy” Dániel a Gloaming zenekarból. 2006 novemberében a Denevér Stúdióban elkészült a zenekar elso hivatalos hanganyaga, a “To Whom It May Concern” EP. Az EP munkálataiban is részt vevö Bokodi Bálint (Gloaming) 2007 tavaszán csatlakozott, így a zenekar hatfösre bövült. Az ALS a 2007 májusában lezajlott Metalchamp tehetségkutatón eljutott a bécsi fordulóig, fellépett a Sziget Fesztiválon és a Pécsi Rockmaratonon, 2007 öszén pedig a Depresszióturné vendégeként koncertezett országszerte.
                                                        forrás: http://www.myspace.com/alosingseason

                                                       Carana  Padma

 

A zenekar, 2004-ben alakult Gyöngyösön, MILÁN és KEX agyszüleményeként. Az évek alatt a zenekar, több tagcserén ment keresztül,még végül 2007-ben elérte a jelenlegi véglegesnek tűnő felállást. DANI később érkezett a zenekar legénységéhez, és ettől kezdve a Carana zenéje színesítések tömkelegén ment át . Az újító mozgalom részként került a zenekarhoz, SZILI is, aki a kongák mestere, SWÉD aki arra kérdésre, hogy játszik-e valamilyen hangszeren, nagy büszkeséggel, a “basszusgitár” szót felelte, és ezek után érezte a banda hogy kell egy ilyen ujj forgató egyén,aki ráadásul színpadi mozgásával is bontja az univerzumot. Később Kex, felhagyott a gitárnyak nyúzással, és erejét, kizárólag az ének témákra összpontosította. . A zenénkben próbáljuk ötvözni, a dallamosabb részeket, a keményebb metál muzsikával. Kialakult stílusról nem igazán beszélhetünk, inkább csak afféle Carana érzetről. A véglegesnek tűnő felállással, próbálunk, viszonylag folyamatosan koncertezni, Gyöngyösön, Egerben, Hatvanban, vagy akár Budapesten és folyamatosan terjeszkedünk az országban:). De akárhova elmegyünk, egy buli kedvéért, ahol kíváncsiak ránk, és ahol áttudjuk adni azt az energiát ami kijön belőlünk. Videóink, a YouTube-on is megnézhetők. Amikor úgy érezzük, akkor stúdiózunk egyet és felrakjuk az oldalainkra a számokat, hogy ezzel is kedvezünk a nagyérdeműnek.. Addig is, ha bármilyen kérdésetek van a zenekarral kapcsolatban, vagy tudtok, egy jó buli lehetőségről, dobjatok egy e-mailt! Csatlakozz a mozgalomhoz, te is! Kösz, hogy lecsekkoltad az oldalt! Béke! CARANA PADMA legénysége! Aye Sir!
                                                                                                        forrás: hunderground.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s