Yellow Spots, Nikson, Carana, ahogy mi láttuk.

Szujó Péter (Zyon) barátom remek összefoglalóját olvashatjátok, a hétvégi koncertáradat jeles képviselőinek produktumairól.

Nikson:

Február 6-án másodízben látogatott kicsiny városunkba a győri Nikson. A tavalyi bulijuk az egyik legjobban sikerült show volt a Hangraforgó-k történetében, szóval én is felfokozott hangulatban vártam a fellépésüket. Most is ment az ugrabugrálás a színpadon, vad tuka-tukák, és természetesen hamisíthatatlan kalipunk hangulat. A srácokon látszott a sok koncert tapasztalata. Problémát egy valami okozott, hogy a buliuk feléig szinte üres tánctérnek zenéltek. Viszont a koncert második részére megjelentek az arcok és beindult a móka. Pogó és ami belefér. A múlt évhez hasonlóan idén is volt közös éneklés, és a legnagyobb slágerek bemutatása. Név szerint a következő dalokat játszották a srácok:

Lost My Friends
Rescue Me
This Ain’t No Lie
Take Me Back
Leaving
I was thinking…
Stay With Me
We’re All Angels
Never Ended
Dark Side Of Life
Superbitch
Extra:Painful Words, Somewhere to Belong

Carana Padma:

Egy kissé hosszúra nyúlt átszerelés után a gyöngyösi Carana Padma legénysége foglalta el magának a színpadot. Egy szám erejéig egy fővel kibővült a brigád, mivel a Liar című nótájukben Tekse Gábor (The Fragrance Of Forgiving) közreműködött. Az Ő koncertjükre már teljesen megtelt a tánctér, és a közönség áhítozva várta a “pandákat”. A Carana buliját már volt szerencsém többször is látni, ez a műsoruk talán a jó hangulatról és a fülledt februári estéről marad emlékezetes számomra. Programjuk magját a két Ep-jük anyaga szolgáltatta, de játszottak a füleknek friss szerzeményeket is.

Yellow Spots:

Az estét a budapesti psichobilly csapat, a Yellow Spots zárta. Mire ők kerültek sorra, addig a megjelentek szervezetében, már aktívan dolgoztak a pultnál kapható nemes italok. A srácok eszméletlen bulit toltak, amire a közönség teljes mértékben vevő volt. A színpadi show-juk sikeréhez hozzájárultak a véres, kendős maszkok, amiről nekem a Slipknot-ból a Clown egyik álarca ugrott be. Ezen kívül voltak műkezek, műlábak…minden ami egy vérbeli belezős rakkendroll-bulihoz kell. A koncert után sikerült jó felé ténferegnem, így hát megkaparintottam az egyik setlist-jüket, ezért pontosan tudom idézni a repertoárukat.

Fanfár
Rituális
Pénisz a mennyből
Toalett
Érzés örök
Mazochista tango
Műkezes fűszeres
Nem vagyunk vidámak
Mongoloid Didi
Tilalmi Párlat
Tranzisztor Kor
Sátán Kórház
Kis Hilda
Oké Májkül
Texas

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s